Aiways Erkend Schadeherstel

Voor schade aan uw elektrische auto van Aiways kunt u bij ASN Autoschade Catsman Uithoorn terecht! Wij zijn het eerste schadeherstelbedrijf van Nederland dat de schades van de elektrische auto’s van Aiways mag uitvoeren.

Erkend schadeherstelbedrijf

Op het moment dat uw auto schade heeft, kunt u deze naar ons toe brengen! Indien het een kleine schade aan bijvoorbeeld de ruit of lak betreft, kunnen we dit vaak snel oplossen en herstellen. Echter indien de schade groter is, kan het zo zijn dat er verschillende garanties, die het voertuig had, vervallen. Dit komt omdat de schade is hersteld door een niet erkend schadebedrijf. Op het moment dat dit bedrijf de schade op een andere manier heeft hersteld dan dat de officiële dealer van de auto zou doen, vervallen verschillende garanties. Dat is dan ook precies de reden dat het repareren van uw auto bij een Erkend Schadeherstelbedrijf een verstandige keuze is!

Aiways Erkend Schadeherstelbedrijf

Als tweede Aiways Erkend Schadeherstelbedrijf van Nederland kunt u ons opzoeken bij iedere vorm van schade. Aiways, de Chinese producent van elektrische auto’s, is wereldwijd nog niet zo bekend als concurrent Tesla, maar wordt wel steeds populairder in Europa. Wij, ASN Autoschade Catsman Uithoorn, hebben van Aiways nu de beschikking gekregen over alle informatie die wij nodig hebben, zoals reparatie-informatie, uitlees- en diagnoseapparatuur. We hebben contact gezocht met Aiways om ervoor te zorgen dat onze monteurs op de hoogte zijn van de reparatieprocedures. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat onze monteurs ook beschikking hebben over de juiste benodigdheden om de auto’s uit te lezen, te kalibreren na herstel en alle andere dingen die nodig zijn om Aiways te herstellen.

Dark Spot Text

Dark Preamble – Seasonal announcement or note, consectetur adipiscing elit. Donec gravida aliquam magna