BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN ISUZU
KOPEN IN UITHOORN

BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN ISUZU
KOPEN IN UITHOORN

ASN Autoschade Catsman Uithoorn levert ook de topkwaliteit zware en middelzware bedrijfsvoertuigen van Isuzu. Wilt u meer weten over de vrachtwagens en pick-ups van dit gerenommeerde Japanse automerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al een bedrijfswagen van Isuzu en is deze toe aan onderhoud? Ook dan staan onze medewerkers natuurlijk voor u klaar.

Over Isuzu

Heeft uw leaseauto schade opgelopen? Maakt u zich geen zorgen, zowel schade aan derden als schade aan uw eigen auto is gedekt door respectievelijk een WA-verzekering en een cascoverzekering. In de aanvullende voorwaarden of de verzekerings- of dekkingsbepalingen van uw leasemaatschappij ziet u precies wat de voorwaarden zijn en wat u moet doen in geval van schade.

Informeer bij uw leasemaatschappij of deze een contractafspraak heeft met ASN Autoschade Catsman Uithoorn. In dat geval herstellen onze vakkundige medewerkers uw auto graag, zodat u snel weer de weg op kunt.

De kenmerken van Isuzu

Isuzu is de oudste Japanse constructeur van bedrijfswagens
Isuzu is de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen
Isuzu is de grootste dieselmotorconstructeur ter wereld voor bedrijfsvoertuigen
Isuzu wordt vertegenwoordigd door 85 dealers in de Benelux, waaronder ASN Autoschade Catsman Uithoorn

Meer weten over de bedrijfsvoertuigen van Isuzu? Neem contact op met ASN Autoschade Catsman Uithoorn via 0297 - 51 30 70.