SCHADE AAN UW LEASEAUTO
HERSTELLEN IN DE REGIO UITHOORN

SCHADE AAN UW LEASEAUTO
HERSTELLEN IN DE REGIO UITHOORN

Als erkend schadeherstelbedrijf heeft ASN Autoschade Catsman Uithoorn met een groot aantal leasemaatschappijen een contractafspraak. Zo kunt u dus ook voor schade aan uw leaseauto bij ons terecht.

Over schade

Heeft uw leaseauto schade opgelopen? Maakt u zich geen zorgen, zowel schade aan derden als schade aan uw eigen auto is gedekt door respectievelijk een WA-verzekering en een cascoverzekering. In de aanvullende voorwaarden of de verzekerings- of dekkingsbepalingen van uw leasemaatschappij ziet u precies wat de voorwaarden zijn en wat u moet doen in geval van schade.

Informeer bij uw leasemaatschappij of deze een contractafspraak heeft met ASN Autoschade Catsman Uithoorn. In dat geval herstellen onze vakkundige medewerkers uw auto graag, zodat u snel weer de weg op kunt.

Over onderhoud

Het onderhoud van uw leaseauto maakt deel uit van uw leasecontract. Dit betekent dat u er verantwoordelijk voor bent dat uw auto goed (en tijdig) onderhouden wordt, maar dat uw leasemaatschappij de kosten voor haar rekening neemt. Let wel op dat u voor onderhoud aan uw leaseauto en de keuze van de garage eerst toestemming moet krijgen van uw leasemaatschappij. Neem dus eerst contact op met de leasemaatschappij voordat u een afspraak bij onze garage maakt.

Waarom ASN?

Gaat u naar een ASN garage, zoals ASN Autoschade Catsman Uithoorn, dan bent u ervan verzekerd dat de schade aan uw auto snel en veilig hersteld wordt tot een optimaal resultaat. Uw tevredenheid staat bij ons te allen tijde centraal. Heeft u vragen over schadeherstel aan uw leaseauto of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op voor advies of om de mogelijkheden te bespreken.

Schade aan uw leaseauto laten herstellen in de regio Uithoorn? Bel ASN Autoschade Catsman via 0297 - 51 30 70.